QUI SOM?
  • +Comunitat es va iniciar el 2015 amb la finalitat de crear un nou model en la gestió de Comunitats a través d’un equip altament qualificat i especialitzat en la gestió i assessorament de Comunitats, per oferir la màxima optimització del pressupost de la comunitat.
  • Després d’aquests anys, l’increment de les Comunitats que gestionem ha estat exponencial i ja són moltes les persones que han dipositat la seva confiança en +Comunitat per la gestió de les seves llars. Per aquest motiu, +Comunitat ha ampliat els seus serveis oferint també l’Administració de lloguersels Serveis immobiliaris com la compra-venda i lloguer de finques.
  • +Comunitat és un equip especialitzat a través d’una col·laboració intensa entre un equip d’advocats, administradors, enginyers, economistes i altres professionals que ens proporcionen tot aquell coneixement necessari dins els seus respectius camps per oferir la millor qualitat de servei.
  • Ens regim per la transparència cap al client i la millora contínua per defugir males pràctiques i conformisme. Volem que els propietaris es puguin comunicar amb nosaltres de manera directa per escoltar en tot moment les seves aportacions i aconseguir aquesta constant evolució en benefici de les Comunitats que gestionem.

PER QUÈ TRIAR-NOS?
  • Volem fugir dels vicis existents dins el mercat de l’Administració de finques per deixar de només “administrar” i esdevenir un veritable servei d’assessorament i de gestió de finques per tal de reduir els seus costos i millorar-ne l’eficiència.
  • Ens distingim per facilitar un servei professional, eficaç i transparent en l’Administració de finques i Serveis immobiliaris. Per això, hem posat en marxa una innovadora forma de gestió, resolent les ineficiències actuals del sector: els nostres clients, poden accedir a tota la informació i documentació a través de la web en qualsevol moment, oferint així un servei 24 hores totalment transparent.
  • Amb el nostre model de gestió i assessorament podem no només augmentar la qualitat del servei proporcionat fins el dia d’avui, sinó reduir els costos de subministrament, revalorar els immobles i augmentar la cobertura de l’assegurança a través de la seva personalització. L’objectiu és l’optimització de la gestió per aconseguir la revaloració contínua dels actius immobiliaris.